Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Katarzyna Zawadzka Patrycja R.... aga8763 J...R TOMASZ PANEK jolao1 Claudia_30 Grzegorz Olszewski kamilanor wrozkaagnieszka (4893 niezalogowanych)
1434 Posty

(gama28)
Maniak
bad harry, wróżba dobra, ale spóźniona, jestem właśnie po dwugodzinnej drzemce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
gama28 napisał:
bad harry, wróżba dobra, ale spóźniona, jestem właśnie po dwugodzinnej drzemce

a widzisz sprawdziła się

....................................JEDNAK MAM DAR ...........................
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
wróżko Anilo, konkurencja nie śpi i klientów odbiera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
bad harry napisał:
a mi z tarota wychodzi że.........gabriel niedługo dostanie taki przypływ gotówki że będzie najbogatszy w swojej okolicy i będzie sobie mógł kupić budowę na której pracuje...
COŚ w tej Twojej wróżbie jest na rzeczy....
Tak właśnie odpowiedziałem komuś w Polszy jak się spytał co bym zrobił gdybym wygrał w lotto... ,
znaczy trafił -6-, z siedmioma zerami po dowolnej początkowej cyfrze ....
Właśnie w pierwszej kolejności to wykupił bym blok w którym mieszkam tak na złość Sąsiadom...
a następnie przyjechał bym do Norge i wykupił na pniu... firmę w której obecnie jeszcze pracuję....
I zrobił bym gruntowny porządek... jednak już bez złości bo ich lubię...
Toś Trafił...
jednym słowem trzeba się zabrać za grę w lotto ...ale te norweskie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
bad harry, a jak tam moja przyszłość finansowa, bo ci te wróżby dobrze idą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
Dziękuję Ci bardzo Anilo za te dobre wiadomości, tylko powiedz jak oczyszczać podświadomość?. Ze wszystkim innym co napisałaś zgadzam się w 100 %. Mój mail to asiakidawa@wp.pl , nie wiem czy napiszesz, ale pozdrawiam. Życzę wszystkiego najlepszego nawet wróżce, która wie co ją czeka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
Nie kpijcie z wróżb ( mam na myśli tarota np ) stawianych przez dobre wróżki . One się naprawdę sprawdzają. Miałam taką sytuację w życiu, że tylko na most i się rzucić, ale przyjaciele zaprowadzili mnie do wróżki, która stawiając mi karty krok po kroku tłumaczyła błędy, które doprowadziły do sytuacji w której się znalazłam oraz jak z niej wyjść. Wyrokowała także przyszłość abstrakcyjną: m.in. do dwóch lat urodzi pani dziecko i będzie to syn. Jak ? z kim ? przecież jestem niespełna rok po rozwodzie,? nie mam partnera.... Syn się urodził według wyroczni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
no i znów musiałem postawić karty................
gabriel żeby trafić fortune musi grać tylko w nieparzyste dni a kupony kreślić o wschodzie słońca w ten sam dzień a szczęśliwe numery 6 , 11 i 22 reszta to twój wybór. i jak trafisz nie zapomnij sie podzielić .
gama28 jak nie będziesz wydawać to zostaniesz bogata jeszcze w tym roku , układ ci sprzyja

a asi możemy zrobić satelitarną hjpnozę na wyczyszczenie tej podświadomości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
asia68 napisał:
Nie kpijcie z wróżb ( mam na myśli tarota np ) stawianych przez dobre wróżki . One się naprawdę sprawdzają. Miałam taką sytuację w życiu, że tylko na most i się rzucić, ale przyjaciele zaprowadzili mnie do wróżki, która stawiając mi karty krok po kroku tłumaczyła błędy, które doprowadziły do sytuacji w której się znalazłam oraz jak z niej wyjść. Wyrokowała także przyszłość abstrakcyjną: m.in. do dwóch lat urodzi pani dziecko i będzie to syn. Jak ? z kim ? przecież jestem niespełna rok po rozwodzie,? nie mam partnera.... Syn się urodził według wyroczni.

czyżby ta wróżka była mężczyzną i została twoim mężem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
bad harry, analizując moje wczorajsze wydatki, to masz świętą rację, trafiłeś w sedno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok